7.02.2009 г.

Продължение по въпроса с материалите

Чета си разни блогове и форуми, гледам телевизия, слушам радио... Гледам да съм информиран. Вестници не чета, откакто пуснаха добра тоалетна хартия, пък съвсем. Какво се набива в очи? Силната демократична подкрепа на думите на Бойко Борисов в частта им за некачествения материал и неговата бройка. Както и да е... Важното е, че ми се отвориха очите! Видях защо сме на това дередже. Винаги съм се опитвал да кажа в моите писания какво трябва да се направи - според мен, разбира се! Сега просто ще обобщя прочетеното. За да настъпи демокрацията в България трябва: 1. Да се избият турците. Не само заради "онези" 500 години, но и заради всичко останало. В най-добрия случай може да си ги пратим в Турция, без право да пресичат която и да е българска граница, по какъвто и да е повод; 2. Да се избият циганите. Тях никъде няма да ги искат и за това е хубаво да си ги избием ние. Докато не сме се превърнали в малцинство в България. Пък и те, като турците, са виновни за всичко останало; 3. Да се избият пенсионерите. Те са най-виновни за всичко - и преди, и сега, и особено с мрачната старческа сянка, изтъкана от спомени, която крие българската демокрация от лъчите на Слънцето. Това е най-трудният от организационна гледна точка проблем- много са! Има и по-soft предложения - да им спрем издръжката. На нашите бащи и майки, баби и дядовци. За да гласуват правилно. За съжаление, моите родители починаха. Но аз няма да остана със скръстени ръце. Грабвам "помпата" и калашника" и започвам - турчин, циганин, двама-трима пенсионери (много са!). Ако сме по-оправни, можем да заимстваме някои от германските прийоми от началото на 40-те години на ХХ век. Всичко ще стане бързо, чисто и хуманно. Бамбашка - демократично! И все пак, уважаеми демократи, дайте да включим педерастите и евреите! Айде, бе... Без тях някак си... И така, виждам в мечтите си, България на Българите демократи (до 55 години или до 50?! - ще го решим!). Изчистена от разни турци, цигани и всички останали етноси (по-подразбиране!). Тогава ще останат само правилно гласуващите. Тогава живота ще стане песен! Тогава ще разцъфне и върже демокрацията! Ами, да започваме... или да изчакаме Бат Бойко... Знам ли? Е, така е - колебая се... Значи съм Враг на демокрацията! Ами, то на моите близо 52 години... Я, да взема сам да се гръмна... въх...

2 коментара:

  1. Това пък дето мисля трябва да направиме е да заменим политиците с хора дето не ни делът преди сами да сме се разделили.
    В бройката не включвам само Бате Бойко , а всички дето направиха от това политически цирк. Едно време са се събрали 3 племена да стане България държава, а сега ни делът някакви пишман водачи да ни правят на луди!

    ОтговорИзтриване
  2. Стара игра - разделяй и владей! Всеки "лидер" от полителита си препикава някоя част от материала - етническа, възрастова или социална група и действа. Реакцията на неговите колеги е нормална. Дебнат се и при най-малкия пропуск на другия веднага искат да му резнат главата.
    Лошото е, защото го забрявят, че всички извън полителита сме на едно положение. Това, което и ти подчертаваш винаги - всички имаме човешки права, всчики имаме право да изискваме от тях, всички имаме право на мнение и на глас, които трябва да бъдат чути!

    ОтговорИзтриване