27.06.2011 г.

Прогрес


Прогрес и то значителен, дами и господа!
Вече не сме материал, а кучета. За времето, през което ни управлява Борисов очевидно претърпяхме достойна метаморфоза. Цачева не е претърпяла такава щото безогледно, по материалистически, облиза задника на благодетеля си. Мъченица! Като не ѝ дават повече... Все пак, искам да ѝ обърна внимание, че да държиш нещо здраво и да го обгрижваш с много любов не е едно и също, освен в някои случаи, които могат да бъдат предмет на сексологията, но не и на политиката. От друга страна, ако Борисов се отнасяше с гражданите на държавата, която е „взел“ - както сполучливо се изрази самият той (под аренда ли, що ли?), както аз се отнасям с кучето си ехеее... Но, да не изпадам в борисовщина.
От посещението Борисово в Созопол има и друго послание. Мазохистите, дори и в Новия Йерусалим, не свършват. Вместо да го освиркат или поне да го оставят сам да си реже лентите те искат да се снимат с него! Е, те с такива верни кучета се подкарва стадото към урните. Аферим! Машшала! Так держать!

Ето и оригинала:

Божееее! Колко радост има на този свят, Божееей! Ехей! Quo vadis?!

17 коментара:

  1. Защо ли се сетих, че едно куче отиде подарък за Русия. Казват, че и Путин се грижел добре за него. доста по-добре, отколкото за поданиците си.Май не ми се иска да последвам съдбата му:)

    ОтговорИзтриване
  2. Не знам как е в Русия. Не съм ходил отдавна, но тук са преминати всякакви граници.

    ОтговорИзтриване
  3. Докарвай ги до края наборе ...Въпросът на св. Петър е: Quo vadis Domine
    А отговорът Му е:Eo Romam iterum crucifigi (Отивам в Рим да ме разпънат отново)

    ОтговорИзтриване
  4. Иначе има виц :)
    Забеляза ли в горния ляв ъгъл на клипа - бесове.бг? :)))

    ОтговорИзтриване
  5. Наборе, така е според легендата, а аз Го питам за конкретиката :)
    Видях ги бесовете, не съм ги „проучвал“ по-подробно, а иначе, то целия клип си е виц. Лошото е, че и ние участваме в него...

    ОтговорИзтриване
  6. Ами искат да се снимат днес (виждал съм как се натскат за един кадър), утре ще си правят пластка, защото ще ги е срам :))

    ОтговорИзтриване
  7. Тя, конкретиката, наборе напоследък май много заприличва на легендата :(

    ОтговорИзтриване
  8. Емо и аз обичам да снимам и да се снимам, но трябва да се спазва мярата :)

    ОтговорИзтриване
  9. :))) Много точно казано, наборе!

    ОтговорИзтриване
  10. И аз бих се снимал. Не винаги се отдава на човек да се снима с такъв простак - премиер на държава.
    След това бих си окачил портрета на стената с подходящия надпис.

    ОтговорИзтриване
  11. Иван Христов, завиждам на смелостта ти! Аз бих се притеснил да не ме прихване нещо :(

    ОтговорИзтриване
  12. Може и да си прав Слави за притеснението. Като го гледам, как го е страх да вкуси от хлябовете и солта с които го посрещат, а захранва мометата, които му поднасят питата... Не му е чист косъма на Боко, оглежда се навсякъде, чакайки възмездие за убийствата, които е причинил и прикрил. Но няма къде да избяга, все някога ще му се върне тъпкано. За сега го дундуркат, защото им е нужен все още, но не за дълго.

    ОтговорИзтриване
  13. Лошото е, че от нас малко зависи. А него - който го издигна, той ше го свали, като му свърши работата. Пък ние си играем на демокрация.
    Сега ще видиш що пара ще се потроши покрай изборите за президент и какво - ще изберат някой, който да ми казва „Честита нова година“ по телевизията! Ай сиктир!

    ОтговорИзтриване
  14. Каквото и да си говорим, управлението на ГЕРБ си има своите минуси, но винаги питам - къде е алтернативата? ДПС и БСП ли?

    ОтговорИзтриване
  15. Женско списание, за съжаление и аз не виждам алтернатива. Всички други „основни“ играчи от полителита показаха какво „могат“ като се упражняваха на наш гръб. Май само К. Каракачанов и дон Цеци не са правили правителство и дано и това да не преживеем.
    Според мен днес на България и е необходимо силно парламентарно управление с експертно правителство, но не в политическия, а действително в експертния смисъл. Не е необходимо да се харчат щури пари за президенти и др. подобни палячовци. Лошото е, че тези които дават парите, все още нямат нужда от силна държавна власт - още не са разпределили окончателно баницата помежду си...
    Както се казва, най-добрата алтернатива е терминал 2 на летище „София“, но за мен вече е късно :)

    ОтговорИзтриване
  16. Докато има глупаци, ще има и такива като ББ. Сложихме си мутра да ни управлява... а сега повечето даже не искат да си признаят грешката, че са гласували за него.

    ОтговорИзтриване
  17. интернет реклама, калпаците се броят при преброяване, глупаците на избори :)
    И все пак, какво от това, че тези, които гласуваха за царя, си признаха грешката...

    ОтговорИзтриване