12.11.2010 г.

На гол корем... космонавт

Соломон „Ревльото“ Паси предложил, а Джеймс „Подкрепата“ Уорлик подкрепил, български космонавт да фърка с американски астронавти!
Браво! Так держать, мистерр Паси! Като видиш някой демократичен Гошо на екраните в Хюстън пак има да ми ривеш, и пак никой няма да те попита „За чия сметка?“...
Уорлик дипломатично заявил, че „България има огромни традиции в областта на компютърните науки и космоса“. Пак не си в час, мили мой. Точното време е „имаше“, защото вече няма. Традициите са забравени, а носителите им... кой знае къде са. До това дередже стигнахме със съвместните ти усилия, твоите и на твоите предшественици, активно подкрепяни от продажния ни „елит“. Стигнахме до там, че на двама парашутисти от сбиротъка, който още наричаме „армия“, се пада по един (1) парашут!

Ех, Набуко, Набуко...,
колко мъки знаеш,
колко тайни криеш...

4 коментара:

  1. Е, наборе при предишния Голям брат космонавтът ни колко години след Гагарин фръкна, сега след 20 години демократичен възход ни се полага астронавт при новия голям брат, пък чувам, че за напред щели да пращат заселници на Марс с еднопосочен билет, язък, че съм болнав и дишането ми е проблемно, ама ще има мераклии, да предпочетат Марс пред тука (смях)

    ОтговорИзтриване
  2. ето, забавих се малко и Кръстю ме изпреварил :-))), защото и на мене работата ми се чини по-дебела - искат да изпратят нашите хора на Марс с еднопосочен билет. мноого упорити се оказахме нашенци - те най-настойчиво ни сочат пътя извън БГ-то, а ние тук, та тук. няколко заминаха за Антарктида, вярно, обаче ей я къде е - и се връщат. аман от конспирации :-)))

    ОтговорИзтриване
  3. :) Наборе, нали знаеш, че мъжете сме от Марс!

    ОтговорИзтриване
  4. Aria, не съм по конспиративните теории, но съм убеден, че безплатен обяд няма :)
    Та ако ще и да е само заради виданието „ББ, надут и червен като риба-балон на стартовата площадка в Хюстън. Сочи с пръст към отлитащата ракета и реве „Аз я изстрелях!“, а до него Пасито риве ли, риве...“ :)))

    ОтговорИзтриване