10.11.2010 г.

Между две дати

ОООООООООООООООООООООООО
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
ох-ох-ох

6 коментара:

  1. А срама и свян от това да говоря толкова явно за всичките си душевни преживявания и това да преминава през чужди ръце, докато достигне до личността за която е адресирано?Да боли ме,много и силно ,страдам, обичам, но никога не съм навиквала човека потози груб начин-ууу.За мен такова отношение към личността е недопустимо.Затова сме хора. Разбираме се с думи, а не с жестове като други представители на животинския свят.мисля че тук е зоупотребено с мои отзиви и са представени в недотам положителна за мен светлина.

    ОтговорИзтриване
  2. Тези изблици на удоволствие ще продължат и още дълго ще ги има

    ОтговорИзтриване
  3. Уважаема Лилия, един виц, когато се разкаже се обезсмисля, но...
    Написаното в постинга не отразява моите душевни и физически терзания, а тези на тълпите в периода 10.11.1989 - 10.11.2010. Уверявам Ви, че наблюдавам с интерес и любопитство случващото се около мен. Нищо повече...

    ОтговорИзтриване
  4. :D А, срам ме хвана дето печатах 5-километрова притча! Пък видно е може да си красноречив, без да си многословен! :D

    ОтговорИзтриване
  5. Gloxy-Floxy, аз също исках да напиша по-обстоен материал, но се оказа, че нито времето, нито думите ще стигнат. По тази причина се овладях в тези три митологично-култови или култово-митологични стенания, без да използвам дори цялото нецензурие, на което съм способен :)

    ОтговорИзтриване