2.08.2010 г.

Bones

:) Няма да обсъждам сериалче, което върви по едно от btv-тата, въпреки че е забавно... понякога...
Разбрах, че наши (което значи и Мои) археолози открили кокаляци в сандъче на остров Свети Иван, край Созопол. Аз не намирам нищо втрисащо от това „откритие“, но - за да не нараня нечия религиозност няма да се разпростирам повече.
За мен е интересна реакцията на Моя Министър Божидар Димитров, който и преди беше Мой, но сега е по-Мой... Та въпросното лице еднолично потвърдило автентичността на кокалите! Брей, мааму стара! Що се мъчи така Моята полиция с експертизи и други шменти-капели?! Дава на ММ Божо да подържи нещо в ръка и ако е автентично тоще си покаже...
След това разбираме, че предстои да се направи антропологичен анализ. Е, що? Нали са автентични?! Остава сега да излезе, че са на женски афро-американски негър и така ще задоволим егото на задокеанските ни друзя...
Накрая, както винаги, нещата се изясняват. ММ Божо изрекъл сакралната фраза, че о. Св. Иван се превърщал във втори Йерусалим! Дааа! Какво се прави в първия Йерусалим? Събират се пари от балъци.
Тук едва ли ще се получи...

ПП. Ето и още малко информация по случая. Накрая пак ми стана интерессно. Все съм си мислил, че поклоничеството е въпрос на вяра, а не на туризъм! Но, като съм прозт, така е...
Мислех да ходя да правя секс-туризъм - пак на един остров, но за да не се обърка нещо мога да го нарека и поклоннически...

10 коментара:

  1. :D На какво ще се покланяш, на острова де, м? :D

    ОтговорИзтриване
  2. Тоя Божидар, е наистина е Божи дар, че и говорител
    Значи обяви Созопол за Йерусалим #2 :)
    --
    Пък зоа туризма, като стегна моя остров, заповядай!Ще те туря в президентския апартамент(пещера)и развивай какъвто туризъм искаш само на мене няма да посягаш :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Ба! Ще ти посягам! От къв зор?! А и да ти посегна вече не е толкоз страшно :)))
    Нали сме се разбрали. С теб ще си пием карловска анасонлийка :)))
    Вчера един приятел от Чепеларе ми даде 52 градусова гроздова. Само анасон няма :)

    ОтговорИзтриване
  4. Не съм ходил по него край отдавна, имам познати и аз

    ОтговорИзтриване
  5. Жената е родопско-македонски мелез, а аз трънско-македонски. Това ми е връзката. Иначе, не съм любител на чукарите. По са ми на сърце водата и водката :)))

    ОтговорИзтриване
  6. И на мене ми стана смешно, изкуственият възторг от два кокала, но идолопоклонничеството е било винаги на мода. А на поклонниците може да се организира и още една атракция- поклонение пред ББ:)))Божидар Димитров ще го организира и него.
    Няма само ние да се кланяме я:)

    ОтговорИзтриване
  7. Ами след такова поклонение трябва ли да ти казваме хаджия, Славунчо, щото ако е тъй много ще станат? :D

    Аз пък имам слабост към всякакви артефакти, били те и кокалчета. :D

    ОтговорИзтриване
  8. Владимир Иванов, песа ми Чочо непрекъснато разнася кокали по двора. Надявам се всеки от тях аз да съм дал, но... знае ли човек :)
    Все пак вярата не е знание и знанието не е вяра.
    За Божо Димитров всеки си е съставил мнение...

    ОтговорИзтриване
  9. Gloxy-Floxy, чак хаджия не, но ценител - да!

    ОтговорИзтриване