3.08.2010 г.

Кой се страхува от сянката си...

Преди няколко дни елементарието, наречено Бойко Борисов, станало по стечение на обстоятелствата министър-председател на България, за пореден път се държа нагло и арогантно пред камери и микрофони, т.е. публично. За няколко минути за кой ли път лъсна задника му, на който е написано с големи букви „ПРОСТАК“. За какъв се мисли той, че освобождава български народен представител с небрежната усмивка на софийски гамен от крайните квартали?!
Всъщност, той не е виновен. Виновни са онези, които гласуваха за него и най-вече тези, които продължават да виждат в него нещо повече от дребен селски тарикат и бабаит.
Учудващо ли е, че неговият солташак Цветан Цветанов, продължава да бълва змии и гущери срещу една независима институция, каквато е съдът?! Не, разбира се. Някой от останалите подръжници на тази банда представя ли си, какво ще настане ако цялата власт е в ръцете на ГЕРБ, т.е. на Бойко Цветанов? Ами опомнете си и си представете. В противен случай ни чакат още дълги години „демократичен герберизъм“...

3 коментара: