22.04.2010 г.

Обикновена наглост

Кажѝ му „журналист“ и не го обиждай повече!
Извратеняшкото мислене на тези хора премина рамките на обикновената и характерна за тях простотия и прерасна в патология. Този път представителите на не знам коя си власт се нахвърлиха върху новата здравна министърка. Некомуникативна била, темерут била, такава-онакава. И това само защото не им обърна „полагащото им се внимание“! Сега я маскарят както се сетят, щото тази шайка глупаци трябва да докаже, че така не може!
Държава, управлявана от „журналисти“ е като умряло куче зад изсъхнал храст - за нищо не става...

Искам да поясня, че не познавам въпросната госпожа нито като личност, нито като професионалист. Който чете нещата, които пиша знае, че не съм фен на ББ и хората му, но за всяко нещо има граници...

7 коментара:

  1. ББ така я представи, когато обяви назначението и- "трудно-комуникативна" и като се "хванаха" за тази дума, все тя им в химикала(клавиатурата). :)

    ОтговорИзтриване
  2. Вярно е, но да не би Вежди Рашидов да има излъчване на комуникативен харизматичен интелигент?
    Мисля, че става както винаги в нашата „журналистика“ - който плаща поръчва музиката...

    ОтговорИзтриване
  3. Ами наборе, знаеш мнението ми за тях, даже съм им отделял специално внимание като писане.
    Само бих коригирал , ако нямаш против - "дъжава, управлявана чрез журналисти", а не от. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Май се чувстват пренебрегнати, защото им отнема " правото" де се покажат "умни", задавайки и глупави въпроси.Ако ББ им тегли една ще му лижат пак подметките, ама тази изглежда безопасна:)

    ОтговорИзтриване
  5. Владимир Иванов,
    няма безопасни жени - повярвай ми! :)))

    ОтговорИзтриване
  6. Ти гледай майтап, slavuncho, ама току-виж Борисова (новата здравна министърка) се оказала по-читава от всички останали в тоя кабинет! Гледай само как от критикуване на "нерешителния" Нанев, че не намалява заплати и не затваря болници, Борисов изведнъж промени реториката под въздействието на жената и заговори за премахване на тавана на заплатите на лекарите и за таван на лекарствените цени! Точно наопаки на това, което говореше до сега (и което си беше жив "десен" популизъм).

    Ще внимавам, да не се окаже, че добрите ми впечатления за новата министърка са твърде прибързани, ама може и да излезе някой читав управленец от нея! А-дано се изненадаме за първи път и приятно!

    ОтговорИзтриване