17.04.2010 г.

Стари навици, на стари...

Чета си днес разни новини и..., и ме налегнаха спомени...
А ето и повода: Вулканичният облак напредва към Турция
Нещо не разбрах да е минавал над България. Както се разбира от депешите на Министерството на транспорта, информационните технологи и съобщенията над България всичко е спокойно... Облакът ще стигне до Венеция, до Турция и докъде ли не, но над България небето е безоблачно и синьо защото... знаете защо!
Въпреки това, и вчера, и днес тук - в Банкя, мирише на пепел и дим. Известно е, че тук - в Банкя, въздухът е чист и няма замърсители. Може и да се лъжа, но си мисля, че облакът е над нас..., но това ще го разберем след години, когато няма да ни пука бил ли е, не е ли бил... Тогава ще сме си избрали някой друг Юнак, който ще ни оправя без умора...

PS
Сега - (22:31) виждам, че нещо се появи, но пак се говори за части от страната в бъдеще време...
Добре де, ама аз от вчера го надушвам този вулкан бе, гербери - другари на старите другари :(

2 коментара:

  1. За вулканичния облак, който надушваш, slavuncho, се заблуждаваш! Над България се е надвесил един друг облак. Управленски! И този, нашия, управленския облак пречи на другия, вулканичния, да се разстеле над страната ни. Нали разбираш?! Елементарна климатология!

    ОтговорИзтриване
  2. Аз съм си прост икономист и не разбирам много от климатология :), но на носа си вярвам безрезервно :)))
    А иначе, каквото и да говорим ние или тези, които гласуваха (което е все едно), сме си го избрали това правителство напълно демократично, тъй че... „каквото си надробиш, това ще сърбаш!“.

    ОтговорИзтриване