17.03.2010 г.

Благодаря Ювиги!

Благодаря Ювиги Костов, благодаря!
И на жена ти благодаря, и на майка ти, и на баща ти, и на родата ти до девето коляно!
Ако не беше ти, с твоите държавнически качества, с твоите икономически познания и опит, които приложи върху нас с пълна сила, все още щях да тъна в мрака на социалистическта електрическа система, която онзи мръсен руски евреин с наследствен сифилис бе нарекъл... Но! Има ли значение, щом не си я нарекъл ти! Няма.
Благодаря, за това, че вече трети компютър ми „гърми“ непоправимо, въпреки UPS и разни други джаджи, за които се сеща само човек, чиято психика е смърмулечкана при социализма! Аз съм прозътъ, а ти си велик! Ти гледаш далеч пред мен и се грижиш за редовното обновяване на техниката ми. Не само компютърната, но кой гледа дреболиите...
Повтарям благодраностите от началото и ги потретвам!
Подготвям се да благодаря и на твоят достоен наследник, който започва - като теб, приватизация за спасение на държавата!
Предварително му благодаря, а на теб - още един път!

5 коментара:

  1. Виж какво каза ювигито преди малко:
    http://politics.actualno.com/news_289882.html

    ОтговорИзтриване
  2. Изпревари ме:) Мислех в скоро време да изразя публично благодарността си, но към повечко хора. Проблемът е,че тъкмо когато реша,че списъкът е пълен, се поява нов, на когото да благодаря.

    ОтговорИзтриване
  3. Владо, персоналната благодарност обикновенно означава и по-голямо уважение...доколкото си спомням от теорията на етикецията :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Кръстю, тази бяла лястовица на българската политикономическа мисъл може да каже каквото си иска и все ще е за благодарност!
    За съжаление, изглежда има и някои не чак толкоз благодарни и тях сега ги пробват първосигнално... Изпуснати пред медиите документи... Колко оригинално! Колко достоверно! Айде по още едно голяяяямо благодаря!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Владимир Иванов,
    когато споменеш с благодарност името на Големият вожд, то и Последното Куче Припикало Храста на Лунна Светлина ще се сети за какво става дума.
    Това е една от интерените особеностите на демокрацията - вождовете много бързо се въртят и сменят. Таман започнеш един, а то се пръкнал друг - по-достоен!

    ОтговорИзтриване