20.04.2011 г.

Друга песен (продължение)

Павлик Морозов
Управляващите все повече испедехенцват и оскотяват.
Оказва се, че ако донесеш за това, че са ти „направили“ фалшив автопреглед, то ще получиш 200 лв. награда. Браво на партайгеносе Министъра на транспорта!
Аз бих му предложил и варианта ако някое дете чуе в къщи, че баща му споделя с облекчение, че е „минал“ с трошката на преглед и отърчи в МВР-то (или където трябва) да му се даде награда от 300 лв. Стоте лева бонус ще са за това, че е предал баща си...
Не е лошо PR-ите на ГЕРБ да включат сказката за Павлик Морозов в учебника за първи клас, та дори и в предучилищната, за да не стават грешки!
Идете и гласувайте!
Ако се почувствате предадени от наследника си - не се сърдете. 300 лева са пари, ей!
Тук се чувства и ръката на Дянков. Стиска се министъра! Я да сметнем колко ще са 30 сребърника след 2 000 години развитие на цивилизацията. Май бая повече от 200 - 300 лева.
И защо ручахме жабетата толкова години, та ни стана байгън от доносници и тем подобни?! Защо обезглавихме дипломацията? Ми то на ГЕРБ си им трябват доносниците и то съвсем на дребно. Ми утре за 500 лв. награда някой ще те натопи за всичките грехове човешки... И к'во? Гилотини ли да сложим по борисовите метростанции???
Да ме прощавате, но ако останат тези типове на власт до тази Нова година България няма да я има.
Гласувайте! Те ще ви оправят!

4 коментара:

  1. "Да ме прощавате, но ако останат тези типове на власт до тази Нова година България няма да я има."

    Не го приемай на вътре - робска душица носим - т'ва е.

    ОтговорИзтриване
  2. Не се сетих веднага за книжката, но си е хубав пример.Особено след опита да се възроди пионерското движение в Пещера. А за смяната на дипломатите, причината е,че всеки си иска свои доносници:)

    ОтговорИзтриване
  3. Емо, честно казано, започна да ми избива навън, което хич не е хубаво...

    ОтговорИзтриване
  4. Владимир Иванов, доносника няма род и родина. За него е нужно особено състояние на духа...

    ОтговорИзтриване