19.04.2011 г.

Друга песен







Новият Учител!
Днес в Пещера, утре в големите градове, в навечерието на изборите - в цялата страна...

Гласувайте! Да не пропуснете!

За Бъдещето на Децата си...

4 коментара:

  1. Славчо, ти какво - официално ли си вече в щаба? А глас за моето настояще мога ли да пусна някъде? Казвай бързо, че ми е спешно :-))).

    ОтговорИзтриване
  2. Още не, но напиням!
    Охендрил съм от всички страни на къщата знамена на ГЕРБ. Зарязах зеленчуците и съм насадил ред гербери, ред бели рози. Боядисах Чочо син - претрая животинката. Само докато му изчуквах петолъчките даде малко зор, ама му показах снимката на ББ и той си седна на задника...
    За настоящето се гласуваше по-миналото лято. Който гласувал, гласувал. Които не сме - въобще или за който трябва, да си налягаме партакешите и да се надяваме, че герберите мислят по християнски: който не греши, на него няма да му бъде простено...
    Давам една, но само една, безплатна идея. Доколкото разбирам ти си запалена баир-будала. Бонсови поляни на Люлин планина са свободни вече толкова години за семинари сред природата, практически занимания и тихи запивки, тъй че - дерзай! Краката на по-старите партийци и комсомолци сами намират пътя... :)))

    ОтговорИзтриване
  3. E, доживях да те видя правилно ориентиран Слави :-). Продължавай в тоя дух, все някяк бате Бойко може да те срещне на разклона и да ти даде някое министерство, ако пък няма свободно в момента, може и без портфейл да те назначи, наш чиляк си.:-) А дано! Пък като станеш по-вътрешен, може и на мен да ми ходатайстваш, биля. Аз също съм си я приготвил бюлетината от сега.
    Ха наздраве!

    ОтговорИзтриване
  4. Иван Христов, наздраве! Това е хубавата дума, другото са бели кахъри :)
    Проблмите идват от ЕГН-то. Старото дърво докато се огъне по посока на вятъра той взел, че отминал :)
    Най ще ми приляга министър без портфейл. Хем няма да има къде да си врът носовете журналистите, хем ще ми носят всичко на тепсия... Пък и теб няма да забравя, бъди сигурен :)))

    ОтговорИзтриване