8.12.2010 г.

Умник, с извинение

Зам.министърът на външните работи, някой си Димитър Цанчев, казал на бат Бойко при посрещането на пожарникарите, които гасиха пожари в Израел, че „това, което са направили огнеборците през тези няколко дни, дипломацията не може да го направи за 20 години“. Ми к'ъв го дървиш там тогава бе, дипломат такъв. Зарязвай дипломацията и грабвай шланга! То бива да си тъп, то бива да си нагъл слагач, ама пък чак толкоз!

Послепис
Моля коленопреклонно г-н Цанчев да ме извини. Бях гнусно подведен. Не той, началникът му, първия пожарникар на републиката е изрекъл крилатия израз! Прощавай Митко! Всичко казано по твой адрес се отнася за Бойко Борисов, без извинение.

6 коментара:

  1. Подобна страна на речта не е най-подходящата при разговор на подобно ниво.

    ОтговорИзтриване
  2. Това истина ли е или е виц? :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Сутринта бе публикувано така. Сега, като реших да пусна линка, се оказа, че са направени промени и вече има отделна статия, която отразих :)))
    Всъщност, има ли значение кой го е казал?
    От друга страна, кореспондира с твоя коментар на предишния постинг. Така е. Каквото ни кажат, това ще приемаме за истина. Който не вярва да търчи да проверява...

    ОтговорИзтриване
  4. Хахаха,Славунчо,разсмя ме!Че как може един обикновен зам.министър на външните работи да изрича такива умни слова?!? Тез думи са за устата на богоизбранния - Премиера Слънце!

    ОтговорИзтриване
  5. И мен това ме притесни първоначално. След това реших, че именно под лъчите на слънчицето наше ще да се е опекла тази тиква, за да стигне до такова прозрение, но не би... Магнаурската школа в Симеоново сътвори титани на мисълта. Днес е този, утре - друг...

    ОтговорИзтриване