4.10.2010 г.

Кажи ми, кажи, бедний народе...

Хубаво е да се чете и знае Ботев.
Трябва да се чете и трябва да се знае Ботев!
Няма да е лошо да се изучава и наизустява от набедените за журналисти и, за да не бъда обвинен в елементарен сексизъм и крайна вулгарност на изказа, ще спра до тук...
Ето ви два примера, за това какво занимава органа за равновесие на представителите на „четвъртата власт“.
Някоя си Дилма Русев щяла да става президент на Бразилия! Е, и! Какво от това?! Моите извинения пред г-жа Русев, не я познавам, нямам нищо против нея. Надявам се да бъде един от най-успешните президенти на Бразилия, но... това е от интерес за бразилците. Мен не ме интересува!
Мен ме интересува защо с моите пари данъчните хвъркат над полите на Витоша за да снимат „луксозни имоти“??? Защо не си седнаха на дебелите гъзове, не отвориха Google Earth и не се насладиха безплатно на гледката?!
Та тъй. Ако имаха поне капка мозък, освен гръбначния, с който пазят безгръбначното си равновесие, щяха да се запитат защо замазват очите на хората с неща, коиото са толкова далеч от проблемите им. Нямаше да търчат около ББ и радостно да пискат, а да го попитат като не може повече защо не си ходи?!
Щяха, ама нещат...

7 коментара:

  1. Ами нали и те трябва да ядат, а сам никой не си е тръгнал. Даже и на Запад:)

    ОтговорИзтриване
  2. То тяхното не е ядене, а плюскане - и в прекия, и в преносния смисъл.
    Сам никой не идва - все трябва да се намерят ....., за да го изберат. Същите да го изпратят, моля!

    ОтговорИзтриване
  3. Недей така. "Човекът" си каза няколко стотин пъти. Като не ме искате, си подавам оставката. Да дойдат Станишев и Доган. Е, те това искам! Да видя как ще дойдат Станишев и Доган! Той да си подаде кирливата оставка първо. А не да ми казва кой щял да дойде. То толкова изроди се изредиха да ни ебават, че който и да е след него, ще ни е оргазмено положението.

    ОтговорИзтриване
  4. Между другото, Станишев и Доган не са си тръгвали. Просто назначиха кухата пожарникарска мутра.

    ОтговорИзтриване
  5. :) Къде да отидат милите?! Тук си им е добре. Топло е и мухите не хапят...
    Бойко сам си признава, че е техен бушон. Хем твърди, че семейството му е репресирано, хем е най-младият син на партията (с главно П) и завършва Симеоново, пък макар и за пожарникар. Мигар такива неща се даваха за едната мъжка хубост и ярък израз на селски ерген?!
    Като погледнеш от друга страна, кой да извади кестените от огъня, ако не пожарникаря :)))

    ОтговорИзтриване
  6. Плаши ни човека с оставка

    ОтговорИзтриване