4.10.2010 г.

Връзката

Борисов, Борисооов! Американците имат едно основно предимство - далече са. През девет планини в десета, през девет морета в десето. Внимавай като ручаш жабетата с посланиците. САЩ далеко, пък и като нямат далавера изчезват по-бързо от ланския сняг. Францията ей къде е. На един *уй място. Ако се мери с твоето самочувствие сме си направо съседи... Както и да е.
Като се правиш на мъж пред френският посланник (Франция), бъди такъв и пред местния ти шериф Уорлик (САЩ). Той откакто тъпче българската земя не си е затворил Голямата Уста.
Но, Борисов, колкото и да се пънеш за мъж, не ставаш. Да си мъж не е физиология, а характер и точно там ти е слабото място... Ще да ме прощаваш.

2 коментара:

  1. Когато някой се опитва да каже нещо в пространството, още повече да си позволи да говори критично с личност отговаряща за държавни дела и въпроси, първо тряба да си премери много добре езиковия запас.Не е добре да се държи брутален тон на жаргонен език със съответната личност, само за да го накара да бъде разбран.Това принизява и самия разговор.А що се отнася до засегнатата тема-че видите ли било остро като забележка изказването на самия Борисов към посланик, опитал се да направи намек за предпазливи действия във времето спрямо подготовката на членството на съседката ни Турция в ЕС и позицията на Бългрия по въпроса.Напълно нормално е изразил Премиера своето становище.Не виждам повод за притеснения и подобно брутално поведение, както и жаргонния език в диалог(макар и задочен) с личността на Борисов,говори за неразбиране и недраво и несериозно мислене по тези въпроси от коментиращия.Господине, моите уважения, но всичките ми опити да оправдая лошото ви поведение, и отношение към политик като Борисов, са напразни.Не смейте да държите такъв тон и да принизявате до такава степен личност от подобна величина.Ще употребя дума от Вашия речник -ПРОСТАШКО Е !Не сте Вие човека, който ще определи колко е мъж или не Борисов.Мога смело да твърдя , че ВИЕ не сте и на половината колкото него.Какво останало да го съдите като професионалист и политик.Скрийте се някъде и замълчете за БОГА !

    ОтговорИзтриване
  2. Лилия, благодаря Ви, че посетихте блога ми, оценихте ме и изказахте своето мнение.
    Мога да Ви кажа само едно. В моят блог ще пиша както искам и каквото искам. На Вас, щом не Ви харесва не го четете. Никой не може да отнеме личния Ви избор.
    Поздрави и успех!

    ОтговорИзтриване