30.05.2010 г.

Що ли?

Що ли никой не се съобразява с нас?
Ами просто е. Българският министър-председател завява най-дебелашки „Интересува ме шефа на ЦРУ, не Първанов...“. Става въпрос за шефа на Централното разузнавателно управление на Съединените американски щати, а Първанов не е някой друг, а българският държавен глава. За такива думи, както и за далеч по невинни, и в „нормалните“, и в „ненормалните“ държави незабавно се иска оставката на това лице и се обвинява в държавна измяна.
Има една хубава поговорка: ако не се уважаваш сам и другите няма да те уважават!
Ще има ли последствия за Бойко Цветанов днес и сега в България? Разбира се, еднозначно Не! Отъждествяващия се с бигбрадър и Мара Отварачката материал няма да посегне на кумира си, който е еманация на цялата простотия българска трупана през вековете...
Мисля, че Ричард Ран ни е напълно излишен. Имаме си Бойко Цветанов.

4 коментара:

  1. Наборе, заместникът му Цветан на въпрос на един жуналист ,явно любител на английския хумор като мен го попита защо от ЦРУ си позволяват такова изказване. Цецо сбърчи чело от мисъл и започна :"Предполагам знаете какво е ЦРУ и направи голяма пауза, в която журналистът вметна :"Точно защото знаем, за това питам":)))))
    Чудя се дали в кризата този журналист няма да прецени, че в тая криза някоя друга работа ще му се отрази добре:) Ще видим...

    ОтговорИзтриване
  2. Наборе, те нещата са ясни, ама... знаеш го оня виц:
    катаджия спира кола и като видял, че шофьора е пийнал, подал му дрегера ѝ наредил: духай! Нашият се олезил и отвърнал: а целувчица?!

    ОтговорИзтриване
  3. Наборе, ето какво каза един Човек от народа :http://kjelqzkov.log.bg/article.php?article_id=41544

    ОтговорИзтриване
  4. Дааа, истините са непреходни :)))

    ОтговорИзтриване