30.05.2010 г.

Нова рубрика: Виц на деня*


Ето и първия:
„Борисов пита медиите дали ги притиска...“


* можем да ги наречем „борисовки“.

10 коментара:

  1. :) Имаше една приказка, където царят се притеснил, не когато го ругаели и заплашвали, не когато поданиците му плачели, а когато започнали де се смеят. Не зная, обаче дали днес е вярна.

    ОтговорИзтриване
  2. Хубава работа, наборе да го изтипосаш със старата отцовска будьоновка! Човекът колко пъти подчерта,че дядо му е активен борец против болшевизма .
    Пропуснал си крилатата му фраза :"На журналистите това им е работата ,да си дрънкат, а аз ще продължа да друсам сливата на престъпноста".
    Това май също трябва да се издяла на мрамор :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Владимир Иванов,
    мисля, че една от ролите на приказките е да представят желаното бъдеще/минало за настояще, защото ние сме само в него :)

    ОтговорИзтриване
  4. Наборе, този човек е перфиден лъжец и манипулатор и това е причината да не го харесвам. Този, който не държи на думата си, не държи на никого, освен на себе си.
    Едни ни попиляха младините, видя се и кой ще ни смаже на старини. Живота стана безинтересен...

    ОтговорИзтриване
  5. Наборе, аз рядко се разочаровам, защото рядко се очаровам. От хора. Обичам ближните си, но съм реалист и не стрелям в пианиста ,когато свири колкото може. НО има едни хора от ...по-друго тесто, които наистина могат да ти вгорчат живота.Те се делят на две, откровенни простаци (по-безобидни) и един опасен вид, направили "заменката" на душата си с Ония, интелигентни, които знаят, че аз зная, че те знаят ...Ей, такъв като онодя много ми е кеф...За половин век, само веднъж ми се случи и много скъпо излезе :))
    --------------
    А за другото си прав, по-добре не обещавай, ако не можеш,или нямаш намерение да изпълниш .

    ОтговорИзтриване
  6. Наборе, не съм се захласвал по него. Достатъчно харесвам себе си :)))

    ОтговорИзтриване