3.05.2010 г.

А ла Кръстю

Да го вдигна ли,
да не го ли вдигам...
...Каквото и да направя,
все доволни ще останете...




Наборе, прощавай! Не е конкуренця, качеството е далеч от твоето. Просто не се удържах, а и думите не стигнаха :)))

8 коментара:

  1. Защо да прощавам, наборе. Справил си се превъзходно. Ако и други те последват, ще се гордея, че съм основал ново течение, нов стил в блогърстването (дълга дума).
    Впрочем, дядо ми казваше, че всички изобретения се правят от калпазани.
    Виждаш ли,как се получава изразност с по-малко думи..
    А за качеството - там си е рутина ...и дарба до известна степен.
    "Илюстратор"-а дава възможност за рисуване, с голям набор от виртулни четки, 3Dпостроения, (екструдиране и ротация) и пр. чалъми, но не се насочвам там, защото не,че не мога, а е трудоемко и ...бавно.
    А така с монтаж на снимки и тук там истински построения постигам бърз ефект.
    Така,че продължавай смело...Интересно е ,нали?!
    От друга страна както виждаж, така е и с писането...Всички пишем, но ,вземи стиховете на Пламен, или приказките на Владо..
    -----------
    Мисля, че това е общуването на бъдещето, чрез обмяна на асоциации...
    Един професор ни каза нещо мъдро : "На този етап компютрите все още правят това, което им кажем, а не което искаме...ще дойде ,обаче време, в което клавиатури ще има само в музеите"

    ОтговорИзтриване
  2. Ако на мястото на "ДДС" в колажа се сложи "България", пак всичи ще сме "доволни". :)
    Поздрави! :)

    (По телевизора гледах как от миналата есен досега пожарникарчето с еднаква убедителност редува "ще го дигна" и "няма да го дигна" така, че все едно сам си вярва. Това, ако не е стратегия, какво ли ще да е?)

    ОтговорИзтриване
  3. Наборе, благодаря за дружеското рамо :) С това, което казваш над линия съм съгласен. Това под линията в същността си също е така, но що се отнася до асоциациите... Мисля, че те са добре забравеното старо. Ако ги наречем пиктограми, каквито са, то веднага разбираме колко назад сме се върнали от египтяните и маите - като общ популярен представител на средноамериканските цивилизации. В този ред на мисли, виж къде са отишли китайците - знаеш, че първоначално йероглифите са били пиктограми, които чайна-майна са усъвършенствали и... така :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Пламен Бочев, прав си. Лошото е, че България, като че ли, е на мястото на маргаритката, но в доста по проскубан вид...
    Не знам какво цели този екип, но аз - като прост икономист, след всичките изцепки на министър-предеседателя, финансовия министър и случайно (?) попаднали пред камерите членове на правителството, щях да спра всякаква икономическа дейност докато тази напаст не си отиде, че и още поне десет години след това. Процесите в икономиката са инерционни. Много бързо можеш да направиш белята, която след това се оправя с години...
    А може и това да е целта - тоталната подмяна на икономическите субекти, както прави с политическите...

    ОтговорИзтриване
  5. Наборе,то е дълго...На кратко ,според мен т.нар. развитие, или прогрес не е вектор,както са склонни да си го представят посредствените мислители, а някаква тримерна (или по-вече) спирала....Най-просто и условно ,като пружина....Правиш един кръг(врътка) и идваш на същото място в равнинната проекция, но по височина (z) си по-нагоре с една стъпка на пружината....Ти си мислещ човек и разбра, мисля...

    ОтговорИзтриване
  6. Наборе, едва ли са останали още такива праволинейни мислители :)
    Иван Ефремов имаше интересни мисли за развитието по спирала, още повече като се включи и времето. Тук е и това, за което пишеш - циклите в развитието, като всеки следващ е на по-високо ниво. Тук се откриват и някои възможности за пътуване във времето и... и т.н.

    ОтговорИзтриване
  7. Надявам се, че оценяваш моите усилия, а не неговите „размисли“ :)))

    ОтговорИзтриване