19.02.2010 г.

Curriculum vitae...

Петров - в ареста, Дамбовците и Хамстера - не
Порното на Яна
Премиерски наръчник за кметове
Константин впечатлява с нов супер луксозен клип
Танцьорка от клиповете на Устата с предизвикателна фотосесия 
Съдът освободи петима от "Октопод" 
Трайчо Трайков и Сергей Шматко обсъждат общите проекти в енергетиката 
София - безгласна буква в спора за ракетите 
ГЕРБ разхлаби примката за пушачите
ииии, сега внимание!
da capo al fine...
Колко време така?
Достатъчно за да се превърнеш от човек в маймуна...

3 коментара:

  1. То имаше една стара (струва ми се) логика около тези неща, slavuncho. На който не му харесва как другите правят неща - да го свърши сам, за да стане както трябва. Явно такива като теб, мен и други не могат да оставят друг да им казва какво е най-важно и как да се тълкува, ами сами трябва да си интерпретираме нещата. Що се отнася до новините - те са такива, защото мнозинството в тази държава иска да слуша и гледа точно това. Ако болшинството от нас не го искаха същото нещо - нали рейтингите на всички медии щяха да окапят за нула време!

    Между другото - интересен роден, български феномен: докато на римляните им трябвали хляб и зрелища за да кротуват, ние, българите, сме "сити" и само от зрелищата. Наскоро, традиционно, си похулвах Борисов и един колега сподели мнението си, че макар да имали някои изцепки, сегашните не били твърде зле. Правели по нещо (усилията им срещу корупцията и престъпността, които и аз считам за донякъде реални, макар и само донякъде), а пък икономиката и останалото все още не били задвижили заради тежкото наследство от предишния кабинет (и тук има нещо вярно, ама само нещо).

    Личният ми извод е: дай на българина малко сеир (разните "нагли", "октоподи" и прочие) и намери някакъв различен от теб виновник (но такъв, който също като теб да има вина) и българинът ще ходи мрачен, но задоволен, ако ще гол, бос и гладен да е! За нас не е важно ние да сме добре, а на Вуте да му е зле и по-интересното - това ни стига!

    ОтговорИзтриване
  2. Съжалявам, но поради софтуерно-хардуерни проблеми няма да мога да коментирам поне още някой ден :(((

    ОтговорИзтриване
  3. Пооправих нещата...
    Така е. За това и толкова години сме си траели при султани, царе и генерални секретари...
    Това беше и логиката на "по-малкото зло" преди изборите!

    ОтговорИзтриване