26.01.2012 г.

ЗимаПри мен положението е такова, каквото го виждате – хем красиво, хем малко страшно. За последните 12 години не е валял такъв сняг. За Чочо е страшен кеф. Не можах да го снимам там, където снегът му е над холката. Първата ми дама, защото в протокола не е предвидено друго, се свира до печката. Зима.

15 коментара:

 1. Наистина отдавна не е валяло така, но пък му се радвам.Може би причината е, че нямам кола.Притеснявам се повече за момента, когато започне да се топи. Тогава наистина ще е страшно.

  ОтговорИзтриване
 2. Ех, че вълшебство! Първата дама приема ли визити до печката? :D

  ОтговорИзтриване
 3. Владимир Кабрански,:) при мен без кола не може и то наистина високо проходима. Прав си, че като започне да се топи става по-страшно. Хубаво е, че съм на баир, но той е целият от глина на незнайна дълбочина и като се разкаля... Offroad-а е детско забавление :(

  ОтговорИзтриване
 4. Gloxy-Floxy, през зимата само там и единствено там приема :) Знаеш, че на жените обикновено ви е студено и чак през лятото изпълзява на припек :)))

  ОтговорИзтриване
 5. sharenilka, Emo Georgiev, че е красиво, красиво е, но като си помисля, че след малко трябва да отида до София ми идват други мисли... :)))

  ОтговорИзтриване
 6. Славчо, давай и ти като Чочо - радвай се!

  ОтговорИзтриване
 7. Aria, и се радвам, но не същото като да си на 5 - 10 години...

  ОтговорИзтриване
 8. Голяма красота въпреки,че зимата тази година ни изненада с отвратителен студ.
  надомна работа

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Наистина е студено, но така снегът се задържа по-дълго:)

   Изтриване
 9. Отговори
  1. Дааа, но за да се живее сред тази красота има и своите малки неудобства :)))

   Изтриване