6.01.2012 г.

Спи спокойно, избирателю!


Каквото и да се говори и пише от разни такива като мен, че и по-лоши, има ред и сигурност в рамките на тази държава! Който не го е разбрал е черноглед мръсен хейтър и иска да окупира неокупируема България...
Преди време разбрахме, че „нашата полиция ни пази“. Ние си го знаехме, но като ти го изтанцуват и изпеят въздействието е друго. Внушението на кръшните врътки на млади момци и девойки, прикрити като полицаи под прикритие, е известно още от Храмовете на Любовта във Вавилон. Каква еротика, непостигната от тогава...
Ето и сега, със силата на директното мъжко и войнишко слово, което не е много характерно за едно политическо лице, заемащо този пост (щото така било прието в демократичните държави, но нейсе), - министърът на отбраната г-н Аню Ангелов ни уверява, че българската армия била способна да запази териториалната цялост на страна ни.
А кой идиот се съмнява в това?! Та има ли толкова малоумен съседски политик, който и за миг да си помисли за такова нещо - да наруши териториалната ни цялост?! Какво се случи с Византия, а после и с Отоманската империя след като се осмелиха да ни поробят? Къде е Хилядолетния Райх и Великия СССР след като се съюзиха с нас?! Кога започна кризата в Европейския съюз и САЩ? Не беше ли по време и малко след приемането ни в НАТО и ЕС? Разбира се, както винаги, имам едно съмнение по отношение на братята-македонци, но напоследък и те предпочитат да станат български граждани, а не да ни окупират – дело сугубо безсмислено и опасно най-вече! Тук, трябва да вмъкнем едно налагащо се пояснение. Страшната смъртна опасност за България идва от Афганистан и Ирак, скоро и Иран, заради което ние поддържаме съответните военни контингенти там. Има данни от разузнаването, че канаките от Нова Каледония имат сериозни апетити към всичко българско и родно, но тогава и само тогава когато това достигне до ушите на Големия брат и ако той реши, ще изпратим нашите войници и най-вече войнички, щото те не са по.-лоши от нашите войници, а може и да са по-добри, да ги очушкат и омиротворят (в това действие нито Омир, нито Миро имат пръст)...
Разбира се, тук има и някои, така да се каже „вътрешни аспекти“, които трябва да се вземат под внимание. Известно е, че цялата българска армия трудно ще запълни сектор „Г“ на стадион „Народна армия“. Под цялата се разбира всич-ко! Генерали, офицери, среден и нисш сержантски състав, та дори и войници – доколкото ги има. Бройката на тези, които са „на мисии“ (гурбет) в далечни, но застрашаващи ни страни, е ясен. Не я ясно само колко български войници са дислоцирани на територията на България. Все пак, може да се направи проста сметка. Знаем, че един работещ осигурява пенсиите на двама пенсионери, като това съотношение се влошава за сметка на работещите. Дочуваме, че на един войник се падат 10-тина генерали, офицери, среден и нисш сержантски състав. Като от получения брой войници извадим тези, които участват в мироопазващи операции се получава приблизителната бройка - +/- 1 войник, което в нашите условия не е лошо приближение.
Аз няма да се наема с тази предателска задача – да посоча колко войника има в Българската армия на българска територия. Пък и, който трябва – знае; който не знае – да иде пред президентството и преброи колко са войниците при смяна на караула. Е, това е минималното количество! От него нагоре са само мечтите ни...
Все пак, в цялата работа има и една тънкост, която определя ербаплъка на г-н Ангелов. Известно е, че българската полиция е по-многобройна от българската армия. Е, как няма да му е широко около врата на г-н Аню Ангелов, като зад гърба му и около него е г-н Цветан Цветанов?!
Та, това са и моите основни доводи да спя спокойно. Има кой да ме пази и отблясъците от припалени автомобили само мъждукат на фона на българското електорално спокойствие.
Спи народе! Бойко Борисов ти обеща, че докато не построи всички магистрали няма да има избори на тази територия. Дано 45 години му стигнат!
Спи българино! Попръдвай и примлясвай насън и не се бой. Няма за какво...

6 коментара:

  1. Ами нищо ново под слънцето наборе, те са го казали отдавна :Asinus asinum fricat - Магарето се търка в магаре(глупак глупака хвали).

    ОтговорИзтриване
  2. Наборе, лошото е, че става все по-трудно - за мен поне, да определя кой е глупака...

    ОтговорИзтриване
  3. Emo Georgiev, станал си жертва на вражеската пропаганда :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен, по-добре да не стоеше, но...

    ОтговорИзтриване