29.06.2010 г.

Кой където свари...

Той, в своето триединство - Бойко Цветанов Дянков, правилно е прозрял къде българите влагат спестените си пари. В банките, разбира се, къде другаде?! България, под мъдрото му/им ръководство, излиза от кризата. Банковата система е стабилна. Бизнеса се развива успешно и безпроблемно. А и как иначе при перфектната икономическа, криминална и политическа среда, създадена от него/тях.
Има неосъзнати елементи, с ретроградно и фантасмагористично-инфантилно мислене като мен, които все още събират свободния си капитал в буркани и го ровят по двора. Все пак, искам дебело да подчертая, че това не е израз на недоверие към Партията, Правителството и Парламента, а гнила интелигентска надежда, че един ден тези ми действия ще накарат щастливите ми наследници да прекопат двора и така да открият личният ми резерв. Дано тогава събраните от мен пари им стигнат да ударят по една студена бира на теферич...

7 коментара:

  1. Е, сега вече ме разсмя!А така, наборе, то ако не си правим майтап, ще изпушим от някъде :)))

    ОтговорИзтриване
  2. А бе чудех се, къде се и моите пари, като не са в банките. Май напролет не съм копал достатъчно дълбоко. Есента ще се постарая:)

    ОтговорИзтриване
  3. Ех, приятели! За вас майтап ама като погледнеш всяка думичка от мисълта на любимия ни премиер е абсурдна!
    „Народът трупа пари в банки!“... Кой ли го е подвел!

    ОтговорИзтриване
  4. Наборе, да кажа ли и името на банката ?:)))
    А смехът тръгва още от заглавието...кой където свари...и по спирки и по гари...сети ли се? :)))

    ОтговорИзтриване
  5. Ми, прав е Първия! Щом ЕнтелЕгенцията има свободни капитали, колко ли повече има работливият народ?! :)))
    Аз, обаче, като по-хитър селянин, инвестирам. Всичките си свободни капитали от миналата година ги вложих в тазгодишна винетка. (Това не е намек). В момента инвестирам в петролния бизнес, по-конкретно - в бензин. Искам да кажа, инвестирам в свободата на движение на хора и капитали. Така мога свободно два пъти в месеца да пътувам от село до близкия град и да инвестирам във фармацефтичния бизнес. Те така бизнеса се развива успешно и безпроблемно и се излиза от кризата. Благодарение на Партията и нейния Ръководител!

    ОтговорИзтриване
  6. Наборе, радвам се, че ти се сети. Аз, щом съм го написал съм се сетил :)))

    ОтговорИзтриване
  7. Пламен Бочев, ти очевидно също си прозрял истината за днешния ден и неговите герои! За къде сме без тях? Всеки сам може да си отговори...
    Честно казано, това за инвестициите, не бях се сетил. Да знаеш, че и аз съм гоооляяям инвеститор! Ех, от днес спирам да копам, само ще инвестирам :)))

    ОтговорИзтриване