26.06.2010 г.

Политика

Известна е старата приказка за маймуната, която колкото по-високо се качва, толкова повече и лъсва задника.
Вижте тези, които подкрепят педерастията по света и най-вече - у нас: посолствата на САЩ, Великобритания, Норвегия, Холандия, Франция, Испания, Швеция, Австрия, ЮАР...* Ръководството на ДСБ - с врътки и минетки, прави същото!
Много ми е интересно едно: как западните „демокрации“, за които е трудно да се определи кои ценности имат първенство - християнските или демократичните, приемат и подкрепят т.нар. „хомосексуализъм“? Кога се молят и кръстят тамошните педали - преди, по време или след „акта на освобождение“? Какво им казват „духовните им наставници“ (ако не си првят заедно оргийки) по време на изповед? За костовчетата не питам. Митичното им ръководство очевидно е състава на партийката, от една страна. От друга - както навремето изучаваха чинно устава на БКП и го скандираха по повод и без повод, сега правят същото с гейове и гейки и т.н. Като има келепир търсете Ръководството на ДСБ...
За какво става дума. За просто „отклонение“ или „борба за...“, или просто и както винаги за политика...

* За пореден път задавам реторичния въпрос: Каква ще бъде реакцията на аборигените ако посолството на България, в съответните страни, грубо се намеси във вътрешните им работи, както в конкретния пореден случай!

16 коментара:

  1. Християнството отдавна не е ценност в т.нар. развити западни демокрации наборе,нещо си пропуснал в информацията,а както е тръгнало, по-скоро хард-исляма ще доминира , защото педераслъка прираст не дава ,колкото и да напредва геЙнетиката, а ония карат епси ичарде :))
    Пък нашите посолства по света са деветата дупка на кавала, или деветия кавал на дупката на тамошните аборигени :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Поне казват, че е. Според мен и нико не е било. Религията, по принцип, е като брак по сметка или по принуда.
    Ислямът май също отричаше педеластията, доколкото си спомням...

    ОтговорИзтриване
  3. За огромното мнозинство е била и е принуда.Малко са хората, които могат без страх от някой,някакво висща сила или..нещо да се устискат и да не обърнат свободата в слободия, педерастия и пр...
    Това е грешката, която допускаш ти и много ЕнтелЕгенти , мислите, че всички са на един акъл...Мнозинството си обича кочинката и квичи като вземат да му я събарят...Това някои хитреци го знаят, но знаят и че масата обича да я чешат по и под корема и ....това е:)))
    ----
    "Обичай ближния си" не значи бъди кон с капаци...аз обичам хората въпреки, че зная (и от опит)какво представляват...
    (Брех, тая сутрин голямо многословие :)))

    ОтговорИзтриване
  4. :) Аз и много интелигенти Знаем, че всеки е различен. Ако всички бяхме еднакви щеше да има Един Бог, Една Държава, Един Началник и т.н.
    Ако има нещо, което наистина не харесвам, това са литературните анализи. Авторът, еди-къде си искал да каже еди-що си... Той каквото е искал го е казал. Аман от пророци!

    ОтговорИзтриване
  5. То ИМА един бог, наборе.Колкото и да сме различни, ние сме еднакви в ЕДНО.Но ти и сие упорствате в силата на случайноста,защото другото би било да признаете и приемете априори, а това е пряко бесовството.
    "Човек, това звучи гордо" ,нали?!Вероятно си спомняш кой го бе казал :)))
    А Един Бог, Една Държава, Един Началник ще има така илши иначе.Друг е въпроса, че аз и ти едва ли ще го дочакаме в този си вид :))
    Що се касае до литературните анализи съм на абсолютно същото мнение.

    ОтговорИзтриване
  6. Извинявай наборе, но третото изречение не го разбрах, но то пък не ни е дадено всичко да разберем :)))

    ОтговорИзтриване
  7. Наборе,кво не му е ясното...По изгодно е да мислиш ,че си хай-тек маймуна и да се гордееш, че, на видиш ли изхитрил си се да се хванеш на работа и да станеш венец на природата...:)))Абе, върхът на сладоледа, черешката на тортата и това всичко - САМ! :)))

    ОтговорИзтриване
  8. Аааааа, това с маймуните, Артър Кларк и Дарвин го минахме ама ти пак го използваш щото ти изнася :) Мисля, че веднъж писах за един филм на ВВС, от който еднозаначно следва, че сме създадени, но какво от това?! Нима ако утре компютрите, които сме направили, реализират възможностите на изкуствения интелект, които залагаме в тях, изберат някой от програмистите си за господ, трябва да се радваме? Нима са осъзнали някакви общокомпютърни ценности? Глупости! Разума или стадното поведение, което ни налагат религиите и/или идеологиите трябва да са водещи...

    ОтговорИзтриване
  9. Наборе, интелект и душа не са едно и също, има материали в другия блог. Ти поне го следиш...а от скоро и А.Грънчаров :))

    ОтговорИзтриване
  10. Наборе, не знам кой е А. Грънчаров :(
    В другият ти блог материалите отразяват единствено православно-християнската гледна точка, което определено е интересна, но не е единствената и още по-малко вярната :)

    ОтговорИзтриване
  11. А. Грънчаров е същият философ като тебе, само,че професионален...пък за Православието -изборът е твой. Пазар голям...дето викал Гарабед :)))

    ОтговорИзтриване
  12. Винаги съм си мислил, че философията не може да бъде професия :)
    А за избора си прав.

    ОтговорИзтриване
  13. Ами, Славунчо, след като в демокрацията на демокрациите приеха закон, че свещеникът няма право да остава насаме с дете, за какво да говорим.
    Дори и при индианците имало сбъркани маже - просто болни хора. Не им правели нищо. Само ги карали да носят женски дрехи, не им позволявали да учасват в съветите на племето и изобщо били им забранени каквито и да било мъжки занимания.
    А сега след еврейското, хомосексуалисткото лоби е най-силно. :-(

    ОтговорИзтриване
  14. За попове и др. заклети педераси не ми се говори. От тях ако има един вярващ, 999 са доказани мързеливци и извратеняци.
    Аз не съм против педерасите - болни ли са, така ли се чувстват и т.н., не ми пука. Просто не искам да слушам как сеэправят на жертви. Не искам да ми натрапват своите разбирания. Не съм против и да се женят помежду си. Но, кой мислещ човек би се съгласил да имат право да осиновяват деца?!
    Тяхното лоби е силно, защото такъв е пътят на нашата цивилизация. Вървим по следите на елините, римляните, кхмерите. При тях, в крайната фаза на обществения упадък на първа линия са били педалите и лесбийките. След това идвали варваите... Интересно е кои ще са варварите при това глобално село :)))

    ОтговорИзтриване
  15. Освен Северна Корея да ни думне, не виждам друг да не е в кюпа. :-)))

    ОтговорИзтриване
  16. Западната и нашата пропаганда казват, че северните корейци били зле, но в крайна сметка те си знаят...
    Определено имат потенциал. Аз никога не забравям едно старо предсказание, чуто още от баба ми: „Жълтата раса ще завладее света!“. Какво пък, аз съм върл фен на китайската кухня (без манджите с кучешко и котешко)...

    ОтговорИзтриване