22.06.2010 г.

Так держать, товарищи!

Вече близо година няма друга страна в ЕС, NATO, че и по света, където така спокойно да диша човек. Честният и работлив данъкоплатецоизбирател, вперил зор в светлото бъдеще, същевременно спокен във ведрото настояще, очаква с трепет поредните избори за да засвидетелства дълбоката си и искрена преданост и любов към нашите партийни и държавни ръководители и всички останали до един ръководни дейци от Партията! Сега тази изключителна възможност имаха габровци но и ние, ощетените от времето и конюктурата, ще дочакаме своя шанс да кажем нашето твърдо, честно и безкомпромисно „ДА“ за каквото трябва, на който трябва! Злите езици, членовете и помагачите на разни други партии, свили грозните си кукувичи гнезда в утринта на демокрацията говорят, че от имащите право на глас 65 000 габровци са гласували 17 015 души и 57 % от тях са пуснали бюлетина за нашата и вашата ГЕРБ. Но, млъкнете разни комунистичски, социалистически, методически, астрономически и други мекерета! И един човек да бе гласувал за Нашата Партия е достатъчно да покаже недвусмислено народната воля!
Последните новини от този слънчево-дъждовен ден донесоха дългочакана вест. Разбито и разпръснато е мазното разбойническо котило, което душеше българската култура! Какво облекчение! Каква радост! Тук идва мястото на един въпрос, който терзае грешната* ми душа: Трябва ли заловените айдуци и продажници-рецидивисти, които късат от хляба на децата на нашите и межуднародните интелектуални собственици, да бъдат давани на прокурор и съд! Катогрично и решително НЕ! Този Съд не е на висотата на днешните държавни и партийни проблеми. Партията ги хваща, Съда ги пуска. Не ни трябва такъв съд и аз се обръщам към правилно ориентираните фейсбуци да създадат група „Съда на съд! Веднага!“. Но, по-важното! Заловените рушители на демократичната ни култура Н-Е-З-А-Б-А-В-Н-О да бъдат хвърлени на справедливия народен гняв. За тази цел искам да подчертая очевидната удобност на ларгото, където може да се използва и кранът, с който ни строят метрото, като не него се овесят тези злодеи за всенародно порицание. Начините за порицание оставяме на фантазията на народа. Все пак, аз бих ги подложил на 24-часово гледане на „Биг Брадър“, Новини, „Биг Брадър“, Новини,„Биг Брадър“, Новини, под непрекъснатия акомпанимент на свежа чалга, като не всеки кръгъл час - за разтуха, им пускат „Бяла роза“.
Мислех да не пиша нищо и за поредната, но не последна радостна вест. Причината за това е, че международната обстановка оказва - макар и слабо, влияние върху тежкият и неспирен труд на нашите ръководители, посветен на нашето светло бъдеще 24-часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 31 дни в месеца, 12 месеца в годината и т.н. всяка от идващите години, като в някаква степен променя казаното от тях в различни работни периоди. Тук не трябва да забравяме необмисленото олабване на курса на юана от китайците, безпрецедентното размножение на голи охлюви по поречието на Амазонка и избухването на свърхнова в Малкия Магеленов облак! Ние се надяваме, че разума ще надделее и ще бъдат взети твърди, но справедливонеобходими мерки срещу разните блогъри и блогърчета, интернети и интернетчета, които тровят въздуха ни, крият слънцето ни, предизвикват миязми и маразми по чистото и нежно тяло на Нашата Партия! Да живей!

* Човек лесно се подава на лошото и трудно открива правилната посока. Подведен от разни дребни пакостни злосторници и аз допуснах в моя блог да се развихрят унищожителни, мракобеснически страсти, като предоставих възможност от него да се свалят книги, музика, филми!
РАЗКАЙВАМ СЕ и РАПОРТУВАМ: ВРЕДОНОСНОТО СЪДЪРЖАНИЕ Е ПРЕМАХНАТО! САМОНАКАЗАХ СЕ И ДОВЕЧЕРА ЩЕ ГО НАПРАВЯ ОЩЕ ЕДИН ПЪТ! ПРОСТЕТЕ МИ...

7 коментара:

  1. Браво наборе! Един покаял се грешник винаги е по-ценен. Това е блог на съвремен, осъзнат човек. За никакви упадъчни...диагностицизми няма място в светлото ни бъдеще! Единствено вярата в Човека ни дава криле!!!
    (Да му кажа ли името? :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Малко вън от темата, ама не се удържах...

    Да живее другарят Борисов!
    И всички правилни 15 процента от габровците, донесли поредната безапелационна победа на Партията!
    Да живее поредният юмрук в лицето на... останалите!
    Да живее поредният пирон в ковчега на... България!
    Слава на герОберизъма!

    ОтговорИзтриване
  3. Ура-а-а.
    Ей сега вече кючекът Паисий шъ живей.
    Най-накрая наказаха малкото останали четящи глупаци.

    ОтговорИзтриване
  4. PS
    Славунчо, бързо кажи към кое районно си преди да са ни прекъснали връзката. Да знаем къде да носим мастичка и кисело мляко. :-)

    ОтговорИзтриване
  5. Наборе, не мисля, че трябва да издребняваме с имена!
    Важно е парнийното строителство...

    ОтговорИзтриване
  6. Пламен Бочев,
    виждаш колко по-леко се живее, когато осъзнаеш някои истини и дадеш израз на това :)))

    ОтговорИзтриване
  7. mem,
    ти кажѝ, че идвате с мастиката, пък ако няма къде люлинските „Хайдушки поляни“ са свободни :)))

    ОтговорИзтриване