22.01.2010 г.

Хубавци!



Ще се огранича с това да не помислите, че на стари години съм обърнал самолета...
Тук можете да прочете какви са ги свършили тез юнаци...
Браво! Ашколсун!
Тези, които гласуваха за „по-малкото зло“ имат възможност да се запознаят с три малки юначета. Сега могат* да им направят всичко, на което им се заканваха преди изборите ако не слушкат. Всъщност, слушкат момчетата, но не вас - техните ненагледни избиратели, а Този, който трябва! Големият Добър Юнак...
Та тъй уважаеми бъдещи избиратели! Така се правят тези работи. Докато медиите ни показват ту морковчето, ту тояжката, ту на някоя фолкпевица цицата и от сутрин до мрак, без почивка, Морко Мърморко ,закончетата си вървяяяят в парламента и някоя сутрин, като се събудите, ще си зададете екзистенциалният въпрос: Кой ми с** в гащите?!
И не е лошо да запомните, че няма „малко“ и „голямо“ зло, както няма малко или много бременна булка...

* на кукуво лято...

8 коментара:

  1. Ха,де...искам да кажа нещо, ама все се спирам..То не е много за пред хора..Забелязал ли си,как тези прости селски номера минават и преди и сега?! :))

    ОтговорИзтриване
  2. Таман и аз съм решил да понапиша нещо в блога си за тези "демократи" от Сакскобургготски тип (нали и на царя протестите под прозорците на МС му пречеха да "работи"). Е! Ще понапиша, ако ми се освободи малко временце, де (времето ми е страшен дефицит). Също мисля да спомена и за поредните управляващи нарцисисти (такива, дето от мерак да влязат в учебниците по История забравят, че е по-важно да работят за хората и че не Европа, а само хората в България могат да им дадат втори мандат).

    ОтговорИзтриване
  3. Станислав Янков,
    имаше индикации, че ББ и компания ще направят много золуми, но хората ги пренебрегнаха... За изминалото време, през което управляват, продължават да бълват групост и некомпетентност, но хората не виждат...
    На мен ми се ще всичките тези неща да не се забравят, когато дойдат избори...

    ОтговорИзтриване
  4. Че ББ няма да свърши кой знае какво читаво - беше лесно да се очаква. Лошото беше (и продължава да бъде), че никъде, даже и на най-далечния хоризонт, не се вижда нищо по-годно от него. Достатъчно е да си спомним творенията на Станишев и ББ започва да изглежда направо като еделвайс!

    При такава кадрова безизходица (тоест - при липсата на годен материал за избиране) единственото спасение по принцип е в редовните протести. Да, ама у нас и това го няма (ние да не сме Франция или пък Гърция). Въобще, перспективата е...

    ОтговорИзтриване
  5. уф, Славчо, защо публикуваш снимки без предупреждение на тези тримцата :-))).

    интересна случка, нали? тихичко, по терлички ни гласуваха законче, което засяга всеки един, все едно дали има намерение да протестира...

    ОтговорИзтриване
  6. Станислав Янков
    Е, не! Аз мисля, че ББ е най-лошото, което можеше да ни се случи. Не за друго, а именно заради качествата, които има. Тези качества са подчинени на неговият натрапващ се авторитаризъм и крен нарцисизъм, което го прави непредвидим, а непредвидимостта най-много плаши.

    ОтговорИзтриване
  7. Aria,
    преди малко министър-председателя обвини тези, които сме против контрола на политиците над мрежата, че имаме интерес да го правим и сме подвели другите честни и почтени хора да застанат против!
    Започвам да си посипвам главата с пепел!
    Същевременно съм горд, че съм между виновните :)

    ОтговорИзтриване