10.10.2011 г.

Вервайте му

     Божидар Димитров - кой не е слушал за него?!, отново удиви Европа, света, но не и българите. Което си е така, така си е!
    На видния архелог и познавач искам само да припомня отдавна известния, но - кой знае защо, не получил голяма популярност надпис от 20-те години на Х век. Той гласи:
          „Дирли-дирли-дишка,
           мома свири на пишка...“
                         Черноризец Храбър
    За съжаление, запазен е само този красноречив фрагмент, но той поставя французите, които претендират (както се вижда - крайно неоснователно) за пионери в оралната любов, на колене.
     Ние не само се досещаме, но сме и сигурни, че е така: юнакът е пил „ракиня“ преди, по време и след това, което му е причинила неизвестната мома.
     От днес никакви минети, фелацио или орална любов.
     Само „свирки“ и „ракиня“!
     Пазете Българското!

9 коментара:

  1. България над всичко!
    Спомням си вица са българския слон, който бил по-малък брат на съветския, който пък бил по-по-най:)

    ОтговорИзтриване
  2. Ама и французите и ние претендираме неоснователно, наборе...Свирнята ще да е от много по-ранно време...от гръцко, римско, че защо не по-рано.
    Аз, като любител историк, имам една теория за възникване на тази свирня още от пещерно време. Като се върнел мъжкия без улов, а оная го питала какво ще яде, той и казвал - Ей, това! Един ден на нея и писнало, лапнала го, само, че видяла, че му става хубаво и от тогава - обърнала играта - носи дивеч, има свирня, не носи - с ръката интимно...та до наши дни (смях)

    ОтговорИзтриване
  3. Владимир Кабрански, ние както сме тръгнали май ще подкрепим „Атака“ на предстоящите избори :)))
    А по повод на вчерашната радост за българската армия - трите хеликоптера, които, между другото, са ѝ напълно достатъчни, та даже са много, за оня виц за албанската танкова армия. В него албанския генерал, изпъчил гърди, мощно изревал: „Танковете в атака!“, а началник-щаба тихо попитал: „И трите ли?!“...

    ОтговорИзтриване
  4. Наборе, личи си тънкия познавач на проблема!
    Напълно съм съгласен с теб. Свирката и ракията са вечни. Тук може би става въпрос за една по-съвременна интерпретация, но... знае ли човек.
    То днес май улова е заменен с размера на дохода (голям смях... през сълзи) :)))

    ОтговорИзтриване
  5. Обаче циркът продължава, а клоуните ни мислят за идиоти. Току що от думите на Рашидов разбрах, че ББ бил прероден Пикасо:))))

    ОтговорИзтриване
  6. Ами май с основание...
    От друга страна, ако виждаш само задника, който облизваш, от този ракурс едва ли има съществена разлика между този на Борисов и този на Пикасо...

    ОтговорИзтриване
  7. Майтапа на страна, такъв плонш скоро не бях виждал.

    ОтговорИзтриване
  8. Емо, предишния бе с „откриването“ на кокалите на известен светец :)

    ОтговорИзтриване