30.07.2010 г.

Рахатлък

Чета си, че в 20 родопски села ще раздадат 100 спрея за мечки. По 5 спрея на село. Спрейовете били за гризли, но се надявали да помогнат и срещу нашенските мечки. Както се казваше преди много години „Надежда говежда...“.
Често се мотам из Родопите. Кога по работа, кога за кеф. Тази събота и неделя пак ще съм натам. Трудно се сещам за 20 родопски села с по над 5 човека население, но... Щом така са решили! Хора няма, но виж джамии дал този, дето дава. Кой е ходил знае, че пред тях софийската е като кошара пред дворец. Когато се насели отново този край да има къде да се събират хората... дръжавна политика.
Вчера - като че ли съм знаел, подкастрих брадата. Да не вземе някоя баба да ме сбърка, че и на ръст, и на image съм се докарал. Не че нещо, ама ще ме разкиха и ще трябва да се лекувам :)))

2 коментара:

  1. Ами точно - по 5 спрея на село, всеки да има и да не се сърдят Докато дойде мечка може да се пръскат един друг, майтап да става,то на село развлеченията са кът :)))
    ---
    За джамиите не е тъй весело, Ония дето дава, хич не е прост и си прави сметката, ама на нас не ни пука, ние сме широко скроени,демократи и пр,,
    Виж, ако Някой вземе да дава за църкви,веднага ще му спретнем една ревизия, да видим от где тия пари, че и артисват, да развращава народа :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Скоро минах през Смолян. Църквицата в центъра след 10-тина години взеха, че я струпаха. Сега ще видим колко ще изкара :(

    ОтговорИзтриване