29.01.2011 г.

Ах, къде си Берлускони!

Изпадам в една силна и непреодолима завист към италианците. Разбира се, не всичко им е наред, но си имат Берлускони. Чука, та камък се пука - поне така казват, и не му пука. Някои веднага ще писнат, че не е морално. Че не е - не е, но дайбоже всекиму на неговата възраст... Дето се вика - „салути ебачи“ (кой както иска да го разбира)...
Във всеки случай, предпочитам премиерът ни да е ебач, а не простак. Някак си е по-достойно - не от морална гледна точка, разбира се!
В едно от последните си интервюта от вчера сутринта ББ-то отново разтърси представите ми. Пред Николай Удобния Бареков, по повод на известно СРС, той признал, че също има исхемична болест, че и високо кръвно...
Някой може да ме помисли за завистник, но отново изпаднах в това състояние. С тези болести да търчиш като луда хлебарка из разните медии, по цяла България, че и по света, като непрекъснато ръсиш непреходните си мисли - е, те това е... Дайбоже всекиму!
Тук не трябва да се забравя и натоварването му като министър-председател, което при неговите физически, характерологични и умствени способности е още по-тежко! Горкият... По-точно - горките. Ние.
Все пак, не мога да се сдържа и да не кажа на Лидера на Глупоста, че при наличие на изброените заболявания, които водят след себе си други, за които не споменава - предполагам, поради незнание, нямаше да може да радва всеки ден очите и, особено, ушите ни, а щеше да си седи в Банкя, да си чеша вуната и да си трае.
Който не е разбрал последното абзац-изречение да търчи да се запише в ГЕРБ. Шъ гу приемът.

2 коментара:

  1. Ами проблемът, се усложнява, когато играеш ролата на простак, а точно това се прави според мен.Играе се от години, а за съжаление минава и даже носи дивиденти, което не говори добре да публиката. Хората донякъде са склонни да махнат с ръка и да приемат нещата по-леко- "Абе, толкова си може."

    ОтговорИзтриване
  2. Честно да ти кажа, не мисля, че играят.
    Доста са естествени...

    ОтговорИзтриване