25.06.2010 г.

Радост

Днес Нашият Премиер говорѝ по телевизора.
Не знам за какво - бях намалил звука, а и какво значение има? Днес казва едно, утре се налага да каже друго... Съдейки по топлата усмивка и благия поглед за всекиго има по нещо добро. Така трябва. За това го обичаме.
Вътрешният ни Министър изглежда по-строг, но също толкова справедлив. Ловѝ лошите хора и групи от хора и ги праща където им е мястото. Тук се проявява истинския лик на тези, които работят под прикритието на съдии. Учили били юриспунденция и се съобразявали със закона? Трънки! Трябва да се подобри физическото им възпитание! Решитено и веднага!
Обичам и харесвам и други наши политици. Особено ми харесват жените от Партията на Народа. И тях не чувам какво говорят, но са едни такива лъчисти, така добре се вместват в екрана... красота!
Искам да споделя с вас, казах го и на моя лекар, присъствието на тези любимци 24 часа в къщи ме ободрява и окриля. Сутрин - пиеш кафе, а те те гледат; през деня - метнеш ли поглед към екрана - там са; вечер, с ракийката и мезето, вземаш дневната си дажба благопристойност, милост и добрина.
Да ме прощават, че не ги слушам, но ги виждам. А нали някъде беше написано - по делата им ще ги познаете!

4 коментара:

  1. Наборе виж и това! Не е колаж. Това изглежда е лИбов :)))
    http://3.bp.blogspot.com/_CCgblyIqbu8/TCOFI4rirMI/AAAAAAAAAYs/h2y7CV1BEUM/s1600/%D0%9E%D0%B1%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D1%8A%D1%82+%D0%BD%D0%B5+%D1%81%D0%B5+%D1%81%D0%BC%D0%B5%D0%B5.jpg

    ОтговорИзтриване
  2. Мисля, че това е жертва, положена в темелите на партийното строителство!

    ОтговорИзтриване
  3. Градски са, но тя е цели три години по-голяма. Кака му и не е хубаво да се заиграва с младите, но... на днешно време :)))

    ОтговорИзтриване